JACKS | JUICE & KITCHEN

JACKS | JUICE & KITCHEN lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 28 beoordelingen
10 okt 2019 om 14:32 Niet consistent in de bereiding van de broodjes. De ene keer krijg je ze wel warm met de mozzarella gesmolten. De andere keer zeggen ze dat ze alles koud bereiden. Noem het dan geen toast.
12 aug 2019 om 21:12 topp
16 mei 2019 om 15:33 Avocado shake smaakte nergens naar
28 apr 2019 om 17:36 We hebben het verkeerde broodje gekregen. 2 x tonijn ipv 1 kip en 1 tonijn
28 apr 2019 om 14:36 Zeer lange bezorgtijd geen contact mee te krijgen bijna 3 uur gewacht!
28 apr 2019 om 14:35 Ik zit al 2 uur te wachten op mijn bestelling en ik kan het restaurant niet bereiken.
28 apr 2019 om 13:43 Ik heb 2.5 uur op mijn eten gewacht en ze waren niet te bereiken. Slechste service ooit
28 apr 2019 om 13:32 The food never showed up the restaurant does nog pick up the phone
25 mrt 2019 om 18:49 Bestelling was er snel. Broodjes waren heerlijk, voor herhaling vatbaar!
7 mrt 2019 om 17:35 toptoptoptoptoptoptoptoptoptoptoptoptoptoptoptoptoptoptop ONGEKEND!
20 feb 2019 om 10:29 Best juice ever. the rock n load is amazing! Also the acai is in my opinion the best i have had so far. do you guys use cherries or something? best idea ever, keep.up the good work!
12 feb 2019 om 14:23 Vandaag een sapje besteld. Ik kreeg een sapje in een flesje wat maar voor 3/4 gevuld was. Je mag toch wel verwachten dat je voor bijna 8€ een vol flesje krijgt? Beetje teleurstelling.